Cukerporoka

Povpraševanja in naročanja poročnih tort in sladic.

Poročna sezona 2020 je bila res čudna, kratka, in v znamenju COVID-19. Ravno zaradi virusa, se je večina porok iz 2020 prestavilo v 2021 in tako je že velika večina terminov zasedena. Zato vas prosim, da svoje poročno povpraševanje oddaste čimprej.
V povpraševanje, zapišite:
- datum srečnega dogodka
- število svatov
-lokacija slavja, kamor se dostavi
Po prejetem povpraševanju, se bomo dogovorili za termin srečanja, kjer se pomenimo o vseh detajlih in podrobnostih, nato se vam izda ponudba.
Do dni pred dogodkom so možne spremembe ali stornacija. V okviru teh 14 dni se stornacija zaračunava v višini 30% vrednosti naročila.

Poročne torte in slaščice dostavljamo sami na lokacijo dogodka. Osebni prevzemi, razen za mini naročila (enonadstropne torte) niso mogoči. Poročne torte so namreč v večih nadstropjih in je v celoti ni možno dostaviti, zato se jo sestavlja na sami lokaciji. Dostava in postavitev na lokaciji se zaračunava po ceniku 0,28€/km, oz, dodatne ure dela ob postavitvi (odvisno od zahtevnosti)

Povpraševanja za poročne izdelke sprejemamo izključno na mail
cukerpekarca@gmail.com


Cena

Žal ne moremo imeti nekih splošnih cen, ker je vsaka torta, vsak dogodek edinstven in vse cene so odvisne od končne dekoracije, okusov, št.kosov, ostale ponudbe slaščic, zato me prosim ne spraševat samo po ceni. Po prejetih vseh zgoraj naštetih informacijah, vam bomo izdali ponudbo, katera je vodilo za nadaljnje dogovore.

Novost

Letos dostavljamo po celi Sloveniji, tako da vabljeni tudi tisti, ki ste malo južneje ali zahodneje od nas. Cena dostave se v tem primeru prilagodi, glede na kilometrino in čas dostave.

Degustacije

Degustacije bodo možne predvidoma konec marca – začetek aprila. Datum bomo objavili na naši FB strani. Degustacije so v obliki degustacijskega paketka in vsebuje kose tortic okusov iz naše poročne kolekcije okusov 2021

Vsako naročilo terja svoj čas, zato prosim, da jih oddate čimprej, da lahko svoje delo opravimo kvalitetno in tako da bo vaš najlepši dan karseda sladko popoln.

Povpraševanje

Povpraševanja pošljite na: cukerpekarca@gmail.com

V vaše povpraševanje zapišite:
- Datum dogodka
- Lokacijo dogodka
- Število kosov torte po kateri sprašujete
- Opišite vsaj približen dizajn/tematiko torte, ki bi jo imeli