Cukerporoka

Povpraševanja in naročanja poročnih tort in sladic.

Poroka, najlepši in najpomembnejši dan vajinega življenja. Torta na edinstven življenjski dan, ni nobena izjema. Poročna torta je tisti del poroke, ki ji da piko na i. Naše poslanstvo, da okronamo vajin dan s čudovito torto, jemljemo zelo resno.

Da bi tisti sladki del vajinega dne potekal popolno, je potrebnih kar nekaj usklajevanj, dogovorov, planiranja. Zato si preberite nekaj pomembnih napotkov:

Svoje poročno povpraševanje oddajte čimprej.
V povpraševanje, zapišite:
- datum srečnega dogodka
- število svatov
-lokacija slavja, kamor se dostavi
Po prejetem povpraševanju, se bomo dogovorili za termin srečanja, kjer se pomenimo o vseh detajlih in podrobnostih, nato se vam izda ponudba.
Do 14 dni pred dogodkom so možne spremembe ali stornacija. V okviru teh 14 dni se stornacija zaračunava v višini 30% vrednosti naročila. Storno do 3 dni pred dogodkom se zaračuna 100%.

Poročne torte in slaščice dostavljamo sami na lokacijo dogodka. Osebni prevzemi, razen za mini naročila (enonadstropne torte) niso mogoči. Poročne torte so namreč v večih nadstropjih in je v celoti ni možno dostaviti, zato se jo sestavlja na sami lokaciji. Dostava in postavitev na lokaciji se zaračunava po ceniku 0,28€/km, oz, dodatne ure dela ob postavitvi (odvisno od zahtevnosti)

Povpraševanja za poročne izdelke sprejemamo izključno na mail
cukerpekarca@gmail.com


Naša ponudba obsega mnogo več kot samo torto. Tako poskrbimo tudi za celotno organizacijo sladkega cateringa, na poročni lokaciji, pogostitivi doma ali sprejemu. Sladke kotičke v celoti zdekoriramo po vaši želji in pripravimo vse, da vaše brbončice ne bodo prikrajšane za dozo cukra.

Cena

Žal ne moremo imeti nekih splošnih cen, ker je vsaka torta, vsak dogodek edinstven in vse cene so odvisne od končne dekoracije, okusov, št.kosov, ostale ponudbe slaščic, zato me prosim ne spraševat samo po ceni. Po prejetih vseh zgoraj naštetih informacijah, vam bomo izdali ponudbo, katera je vodilo za nadaljnje dogovore.

Novost

Letos dostavljamo po celi Sloveniji, tako da vabljeni tudi tisti, ki ste malo južneje ali zahodneje od nas. Cena dostave se v tem primeru prilagodi, glede na kilometrino in čas dostave.

Degustacije 2024

 

POROČNA POKUŠINA (degustacijski paketek za vse priložnosti)

Letos že drugi degustacijski paketki, na voljo 

8.-10.marec 2024

Kot že v naši navadi so okusi spet presenečenje in vam jih do zadnjega ne bomo razkrili, Lahko pa zagotovimo, da boste navdušeni, kot so bili gostje poročnega sejma v Čardi, ki so že imeli priložnost poizkusit nekaj izmed nove kolekcije.

Paketke lahko naročite preko spodnjega obrazca, kjer najdete tudi lokacije prevzemov.

⇒  NAROČILO DEGUSTACIJSKIH PAKETKOV

 

20230220_184704

Vsako naročilo terja svoj čas, zato prosim, da jih oddate čimprej, da lahko svoje delo opravimo kvalitetno in tako da bo vaš najlepši dan karseda sladko popoln.

Povpraševanje

Povpraševanja pošljite na: cukerpekarca@gmail.com

V vaše povpraševanje zapišite:
- Datum dogodka
- Lokacijo dogodka
- Število kosov torte po kateri sprašujete
- Opišite vsaj približen dizajn/tematiko torte, ki bi jo imeli